Din hälsa Mitt fokus

Massage för dig

När du bokar massage åt dig själv så kommer jag att ta emot dig i mitt behandlingsrum på Tott hotell i Åre när du har bokat massage hos mig har du även möjligheten att basta och bada nere i Totts mysiga poolavdelning du får då 20% på inträdet ( ord 150:-)  

När jag masserar människor så jobbar jag helst med djupgående problem fokuserad massage. För mig betyder det att jag jobbar med en ganska tuff massage anpassat efter dig som ligger på bänken givetvis men jag jobbar med töjningar av muskler, pressur där det är spända stråk i muskeln eller triggerpunkter som du upplever som "utstrålande" känsla vid tryck.

I massagen kan jag vända och vinkla en arm eller be dig ligga på olika sätt för att så bra som möjligt komma åt det muskelbesvär som gör att du har försämrad förmåga att röra en kroppsdel eller smärta som gör att du inte vill röra på en kroppsdel.

Du kan även komma till mig på en klassisk massage där jag har ett helkropp fokus men jag kommer alltid att fråga dig om du har något område som du känner skulle behöva lite extra tid, detta gör det möjligt att jag ändå kan ge dig lite extra anpassad massage även om jag ska hinna med hela kroppen. 

Det jag tycker är allra roligast med att arbeta som egen företagare är att jag kan bestämt själv hur min behandlingsmeny ska se ut, jag kan helt anpassa behandlingen efter dina behov och jag tycker det är väldigt rolig när jag får klura på ett problem och det ger mig en hög motivation att lyckas.

I mina massage behandlingar använder jag mig av några olika maskiner och även akupunkturnålar som jag använder för att behandla triggerpunkter. Du kan läsa mer om dem under fliken typer av behandlingar- människa.© Copyright equiopatare.se