Din hund Mitt fokus

Hundmassage 

Jag masserar även hundar och då kan du boka massage hemma hos dig eller om du vill passa på när jag är hos dig i stallet. Precis som på häst så kommer jag att känna igenom hunden efter avvikelser i muskulatur tex spända muskler, ojämn storlek på muskler, olikheter i rörlighet i rörelsetest men även titta på hur hunden rör sig. Många hundar gillar massage när dom väl vant sig så det kan verka lite stökigt ibland och kan ta några gånger innan hunden vant sig vid mig som person och vid att bli masserad. det är bra om det är lugn och ro i rummet där vi ska massera hunden, att den är rastad strax innan, vi vet ju alla hur jobbigt det är att ha glömt gå på toa innan man får massage !

Förutom massage så kan jag använda mina maskiner som gör att jag kan fördjupa behandlingen på vissa områden och få en mer effektiv behandling och snabbare resultat.

Efter massage

Efter att hunden har fått massage kan den behöva rastas igen men låt den gärna få ha det lite lugnt och skönt. Dra inte iväg på en cykelrunda eller dragtur, låt hunden få röra sig fritt som den vill och få känna efter hur den mår i kroppen. Hunden kan bli öm i sina muskler efter en djupgående massage och har den dessutom fått behandling med maskin så händer ganska mkt i kroppen.


© Copyright equiopatare.se